Denne nytænkende innovation som burde være på alle kreative og eventyrlystne børns ønskelister i år, er ikke blot en sjov aktivitet men også med til at udvikle de finmotoriske færdigheder og fingerfærdigheden hos de små.

Indlægget indeholder reklame for Pixelator i samarbejde med Momstertest.

Pixelatoren er en nytænkning af de klassiske perleplader. Med en pixelator er der lagt op til mange timers leg, underholdning og kreativitet for børn i mange aldre. I en tid præget af digital underholdning, er denne innovation et genialt alternativ som hele familien kan samles omkring. Udover at lave perlemønstre med forudindlæste skabeloner – som medfølger på et SD-kort – kan man via. sin smartphone overføre egne fotos til pixelerede billeder, hvor motiv og farver oplyses af dioder på pixelatoren – lige til at lægge perler efter. Dette gøres ved at downloade en app og overføre via. Bluetooth. Jeg er normalt ikke god til sådan noget, men det er så simpelt som det bliver! Vælg herefter et hvilket som helst billede fra din telefon, hvad end det er en superhelt, familiens kat, eller et billede af jer selv. Læg perlerne på og slut evt. af med at stryge pladen som med almindelige perleplader, her har du blot et mere personligt slutresultat.

Hvis du vælger en af de MANGE skabeloner fra SD kortet, så bemærk at de er opdelt i sværhedsgrader, og der står ovenikøbet under hver opgave, hvor mange perler du skal bruge i de forskellige farver.

Pixelatoren er anbefalt fra +7 år, men kan bruges af yngre. Vores Victor som anvender den, er 4 år gammel. Jeg var tvivlsom, om han var fingernem og rolig nok til at sidde og arbejde med de små perler, især fordi han hidtil kun har leget med de store perler, og han har altid påstået, at han kun kan lægge de store. Ligeså snart jeg viste ham et pixeleret billede af en dinosaur, var han dog klar til at give det et forsøg 😉 og han viste sig at være overraskende fordybende i projektet!

Tungen ud når vi er yderst koncentreret 🤪
Der medfølger også en rumopdelt bakke til at organisere perlerne. Takket være min tålmodighed røg de alle bare i én kasse, men der vil jeg nok være mere smart næste gang😂

Sættet indeholder 50 trinvise projekter, både i 2D og 3D. Sættet indeholder en smART Pixelator (enheden), 1300 smART pixel-perler, perleapplikator, arbejdsplade, strygepapir, SD-kort med 50 design, smART Pixelator-appen til download og en AC-adapter. Pixelatoren fungerer også uden at være opkoblet, men i så fald skal der bruges 4 stk. C-batterier (ekskl.).  Anbefales fra 7 år, men kan som sagt sagtens bruges allerede fra 4 års alderen.

Hold øje med https://www.momstertest.dk/ hvor der snarest kommer en uddybende anmeldelse på Momster Test af tre forskellige mødre. Imens du venter, kan du jo lige skrive Pixelator på børnenes ønskeliste! Den kan købes på bl.a. panduro.dk og koster 599 kr.