Lige før vi rejste til USA, fik jeg tilbudt at skrive et blogindlæg om rejsen for en virksomhed. Jeg kunne på ingen måder se for mig, at jeg ville formå at finde tiden til det, specielt ikke undervejs med en 3 årig og en lille baby på 7 mdr., som konstant hang i enten brysterne eller på armen. Den tid har jeg til gengæld fundet nu!

Vi rejste igennem USA uden den store baggrundviden, planlægning, rute og uden nogensinde at have et kort i hånden- Vi vidste bare, at vi skulle starte i San Francisco, hvor vi havde booket et hotel i 5 dage, herefter skulle vi hente en autocamper, som vi havde lejet i 18 dage. Vi var enige om, at vi skulle til Las Vegas og giftes, og vi ville besøge englenes by Los Angeles og en lang liste af ting derimellem, inden vi igen skulle aflevere camperen lige udenfor San Francisco.

Travel with less plans and more freedom. ✈

Vi havde en lang lang liste af ting, vi gerne ville opleve i Californien, men hvor de nøjagtig lå, og hvor lang tid hver ting ville tage, var ikke lagt fast, så den (anden) største udfordring, var helt klart at nå ud og opleve alt hvad vi kunne nå I Cali og Nevada – og komme tilbage til SF på nøjagtig 18 dage. Naturligvis ikke for sent, og bestemt ikke for tidligt, da vi selvsagt skulle opleve så meget som muligt, nu når vi endelig var her! Dette i sig selv lyder måske simpelt – hvis vi bare var Søren og mig. Men her kommer vi til den STØRSTE udfordring; Sylvester på 7 mdr., som hader at køre bil. Eller han gjorde.. For intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og han har siden hjemkomsten, ikke brokket sig over køreture – så hvis I har en baby, der skriger hver gang vedkommende blot ser en autostol, så tag på roadtrip! Eller.. 😆 mere om det senere.

Efter vi er kommet hjem, er der flere der har spurgt ind til, hvem vi bookede igennem (ingen), hvordan vi har klaret det med to små børn, tips til de lange flyrejser og især: hvad den samlede rejse har kostet.
Vi var afsted i 25 dage (fra d. 17 april til den 11 maj 2019), og alt handlede selvfølgelig stortset om børnene. Det var hverdag, bare i et andet land og med nye omgivelser og oplevelser. Når børnene endelig sov til natten, faldt vi oftest i søvn med dem. Der var derfor sjældent tid eller ro til at få bearbejdet og nydt alle de nye indtryk vi fik i løbet af dagen. Det kunne mærkes, efter vi kom hjem, og jeg får dagligt flashback til stort og småt – det kan vitterlig være fra en duft på et random sted til Sørens frieri i Yosemite.
Med to små børn, er der bare sjældent tid til at få reflekteret ordenligt over sit liv, kender I det? Måske er det derfor, det føles som om, at tiden bare accelererer, når man bliver voksen eller får børn. Kan I huske dengang man var barn, og en uge føltes som en evighed? Det sker næppe i dag. Ihvertfald ikke for mig.

Anyways, for at at slå flere fluer med ét smæk, har jeg derfor valgt at lave en blog, en digital dagbog, et frirum, hvor jeg dykker ned under overfladen og fortæller om oplevelser, tanker og følelser. Dette både som et led i min egen bearbejdesesproces, dels så de nysgerrige kan følge med – og de knap så nysgerrige slipper for ren tankestrøm på Instagram og Facebook. 😉 Og ikke mindst for også at dele vores nuværende liv, eventyr og oplevelser med vores børn på denne måde når de bliver større, da en god del af de tanker og detaljer vi husker fra minder i dag, nok vil blive slettet i vores hukommelse indenfor relativt kort tid. Jeg har faktisk engang læst, at for hver gang vi genkalder et minde, så omskrives det igen, og at selv de klareste minder er fulde af fejl. Imponerende husket, ikke?

Jeg har den seneste årrække selv været nærmest afhængig af at læse en række af forskellige blogs. Jeg elsker at blive inspireret, læse om ærlighed, hverdag og ting man selv kan relatere til! Derudover har jeg en passion for at skrive. Jeg reflekterer langt bedre over ting, oplevelser, hverdagen og omverden, når jeg skriver dem ned, hvilket kan føre til langt større selvindsigt. Så denne platform vil fremadrettet fungere som mit tankelaboratorie, og jeg tænker derfor, at emnerne på sigt breder sig til de mest essentielle aspekter af mit liv: Familieliv, forælderskab, kommende rejser, hverdagen, fremtidsplaner, personligt, hus og hjem herunder indretning, renovering, tilbygning, ting til børn og bare ren og skær TANKESTRØM… Derudover kommer der også nogen rabatkoder til jer.

Nå ja, en anden god ting ved blogging- så comitter jeg mig til det jeg skriver, og det hjælper mig til at nå mine mål – det er altså genialt når man ellers har en rygrad som en regnorm. Måske jeg snart skulle prøve den der kur, igen. igen…? 🙄

Tilbage er der bare at sige, jeg håber I vil følge med! I anledningen af mit første blogindlæg, skal I selvfølgelig forkæles med en lækker giveaway. Det sker i morgen i samarbejde med www.camacopenhagen.dk, og efterfølgende kommer første del af vores rejse til USA.

Positiv og negativ feedback er desuden rigeligt velkommen. ❤