I samarbejde med @camacopenhagen, kan I nu vinde jeres egen cama pusletaske til en værdi af kr 999,-

Uanset om du venter dig, vil vinde til en veninde eller allerede har en pusletaske, vil jeg næsten garantere at den ikke er ligeså lækker og funktionel som denne 🛍 

VÆLG MELLEM NAVY, GRÅ, ROSA & MAROON

For at deltage skal du:

1️⃣Følg @_missollie og @camacopenhagen på Instagram

2️⃣Like opslaget

3️⃣Skriv hvilken farve du ønsker og tag 1-3 personer der også skal have chancen for at vinde. 

Vinderen findes nu på søndag d. 7/7 🧸🎈

____________________________ 

Tasken besidder gennemarbejdet design, kvalitet og funktionalitet ned til mindste detalje. Den har indbygget puslemadras (2 cm tyk foam) med lagen samt masser plads og lommer. Derudover er den vandafvisende, den er nem at tørre af, lynlåsen nem at åbne med én hånd, og så er materialet organisk og øko-tex. 🍀Desuden den kan laves om til almindelig taske, når barnet ikke længere bruger den, hvor det lækre design med læderdetaljer også bare er en fryd for øjet✨ Vi er så glade for vores! Når den foldes ud, er der 3 lommer i den ene side – 1 stort rum og 2 små. Og i den modsatte side er der to store rum. Alle med magneter. Så har du altid et sted at pusle dit barn, og alle dine ting ligger perfekt lige ved hånden, nemmere bliver det ikke. 😘

Kan også købes i sort på hjemmesiden. 🖤🧸